04 aprilie, 2012

Top 10 destinatii exotice

1. Coasta Amalfi - Italia
      Uimitoarea Coasta Amalfi din Italia este o frumoasa zona de coasta muntoasa la sud de Napoli, in Campania. Partea sudica a peninsulei este faimoasa prin privelistea satelor si oraselor. Daca ati fost in Roma, Venetia si Paris, Amalfi va ofera o noua viziune romantica si nostalgica, dar si o aventura de neuitat. Imaginea perfecta a coastei italiene va va face sa va indragostiti din nou.

2. Bali - Indonezia
       Insula Bali, din Indonezia, este cunoscuta ca fiind raiul tropical pe Pamant si o calatorie in aceasta minunata insula, inconjurata de frumuseti naturale va ofera  posibilitati nelimitate pentru distractie si aventura. Insula dispune de unele din cele mai bune hoteluri din lume unde va puteti bucura de extraordinara ospitalitate locala. Doar o singura vizita in Bali si nu va veti mai dori sa va intoarceti acasa!3. Fiji
       Nu exista alt loc in lume care va ofera aceeasi apropiere de natura ca aceasta tara insulara. Ospitalitatea este de neegalat si daca ati vizitat Bali, experienta din Fiji este un pas inainte. Cu lagune superbe si gradini magnifice, fiecare moment petrecut aici va fi unul de neuitat.

4. Cascada Iguazu - Argentina
        Cascada Iguazu se afla in parcul national Iguazu si este una din cele mai spectaculoase atrcatii de acest gen din lume. Parcul detine specii variate de plante subtropicale si animale, asa ca este momentul sa va luati rucsacul pentru o drumetie minunata in natura.

5. Cancun - Mexico
        Cancun este un oras plin de viata, stralucitor si cuceritor. Este o destinatie pentru cupluri dinamice si dornice de petrecere. Muzica live – de la raggae la salsa, rock si chitara solo – anima toate barurile, cluburile si restaurantele statiunii. Ca un enorm muzeu, Cancun este un oras remarcabil, cu o cultura veche de 3,000 ani, fiind cel mai vechi oras din Emisfera Vestica. Este asezat pe vechea albie a unui lac larg de 7,500 metri si e inconjurat de munti.

6. Seychelles
         Poate fi o optiune simpla, dar daca nu ati vizitat Seychelles nu veti putea intelege magia acestui paradis insular. Daca va doriti o destinatie romantica atunci Seychelles este alegerea perfecta. Scufundari, surfing, distractie de noapte, yachting si multe altele exclusiv pentru dumneavoastra.

7. Sub-Antarctic Island - New Zealand
        Nu foarte multi oameni viziteaza aceasta tara, dar o calatorie in aceasta zona este perfecta pentru a descoperi natura nealterata. Chiar daca drumetiile in natura necesita o doza mare de energie, tot ele va pot oferi satisfactii maxime, facand cunostinta cu fauna si flora atat de rara si speciala.

8. Cape Town - Africa de Sud
       Africa de Sud este locul unde puteti petrece o vacanta speciala. De la viata fara comoditati si pana la viata moderna, turistii pot alege exact ce-si doresc. O experienta de neuitat poate fi scufundarile alaturi de animale marine, cum ar fi rechinul alb.

9. Phuket - Thailanda
         Plaja si surfing, jungla, temple stravechi, gusturi si arome noi, peisaje de o frumusete inimaginabila, ospitalitatea iesita din comun a oamenilor, preturile deosebit de mici, un amestec incredibil de sunete, imagini si parfumuri ale fascinantului mozaic cultural al Thailandei.

10. Bora Bora
         Odata ajunsi in Bora Bora va veti indragosti pentru totdeauna de aceasta bijuterie din mijlocul oceanului. Supranumita “Perla Pacificului”, aceasta este o destinatie preferata de cuplurile de indragostiti pentru luna de miere. Lagunele din Bora Bora reprezinta cea mai pretioasa atractie a insulei si ofera turistilor posibilitati multiple: windsurfing, scufundari, inot, jetski, pescuit etc. Impanzite haotic cu stanci abrupte si abisuri verticale, pantele muntoase sunt astazi imbracate intr-o bogata vegetatie tropicala.

0 comments:

Trimiteți un comentariu